Київська міська електричка зупинила рух: подробиці

В українській столиці скасували низку рейсів київської міської електрички

В українській столиці скасували курсування низки рейсів київської міської електрички – причиною стали технічні труднощі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства КМДА "Київпастранс".

Відомо, що з технічних причин транспортники скасовують рейси київської міської електрички під номерами 7307 (відходить о 06:03 від станції Дарниця), 7308 (відходить о 06:54 від станції Київ-Волинський), 7315 (відходить о 07:51 від станції Дарниця) ) та 7316 (відходить о 08:12 від станції Київ–Волинський).

Комунальники заздалегідь вибачилися за тимчасові проблеми.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" (УЗ) запустила курсування двоповерхового поїзда Skoda між українською столицею та Львовом, а також показала, як виглядають нові вагони. Повідомляється, що залізничники вже прозвали двоповерховий поїзд Skoda City Elephant "нашим слоненятком". Обкатка поїзда завершена, а сам поїзд підготовлений до регулярного курсування.

Потяг вирушатиме зі столиці о 16:41 та прибуватиме до Львова о 00:45. По дорозі поїзд зупинятиметься на станціях "Вінниця", "Хмельницький", "Тернопіль" та інших. Ремонт поїзда було проведено у лютому 2021 року. Його проводив ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод" АТ "Укрзалізниця".

Поїзд обладнаний розетками з USB-роз'ємами для кожного пасажира, пеленальними столиками в головних вагонах, пандусами та місцями для перевезення людей з інвалідністю, власниками для велосипедів, системами відеоспостереження, кондиціювання, вентиляції, пожежної сигналізації та пожежогасіння, вакуумними туалетами.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися