Метро Києва кардинально змінило режим роботи: подробиці

В українській столиці кардинально змінили режим роботи станцій метрополітену

Транспортники української столиці кардинально змінили режим роботи деяких станцій метрополітену – причиною стало посилення цифровізації у місті. Про це стало відомо із коментаря заступника начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Наталії Макогон в ефірі програми "ТСН".

Відомо, що на шести станціях столичного метрополітену запустили роботу без касирів із 8 ранку до 8 вечора. Причиною стала цифровізація та розвиток онлайн-покупок – у метрополітені також поступово переходять на безготівковий режим оплати проїзду. Всі станції метро обладнані автоматами, де можна самостійно придбати квиток та купити картку.

Перехід станцій метро на автоматичний режим поки що є експериментальним — повного переведення на цифровий режим поки що не планується. На новий режим роботи перейшли станції метро "Житомирська", "Нивки", "Почайна", "Іподром", "Харківська" та "Бориспільська".

Нагадаємо, що у Голосіївському районі української столиці планують збудувати новий вихід зі станції метрополітену "Виставковий центр", який вестиме до центрального входу до Національного Експоцентру (ВДНГ). Про це стало відомо із офіційного розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що буде проведено реконструкцію, яка включить зведення підземного переходу з примиканням до нього підземного переходу на проспекті імені Академіка Глушкова. Терміни реконструкції перенесли на два роки – до 2024 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися