У КМДА розповіли, коли розпочнеться ремонт Хрещатика: деталі

В українській столиці найближчим часом розпочнеться капітальний ремонт Хрещатика

У центральній частині української столиці найближчим часом розпочнуться роботи з капітального ремонту головної вулиці Хрещатика — у КМДА назвали дату початку та закінчення робіт. Про це стало відомо з матеріалу, який опублікувало видання "Depo".

У комунальній корпорації "Київавтодор" повідомили про те, що основні будівельні роботи на Хрещатику розпочнуться у березні 2022 року та будуть завершені до кінця 2022 року. Одночасно зазначається, що згідно з цим тендером у системі державних закупівель "Prozorro", кінцевим терміном капітального ремонту Хрещатика значиться кінець 2023 року.

Нагадаємо, що на головній вулиці української столиці Хрещатику почало руйнуватися одна з історичних будівель – на фасаді почали відпадати елементи керамічного карнизу.

На будівлі працювала пожежна вежа, рятувальники КМДА демонтували кілька елементів карнизу, який почав обвалюватися. Цей будинок на Хрещатику, 27 був збудований у 1953 році і є пам'яткою архітектури з 1986 року.

Останнім часом на Хрещатику все частіше помічають саморуйнування фасадів будівель 1950-х років, яке розпочалося ще до незалежності України.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися