У Києві на Подолі дипломати грубо порушили ПДР (Фото)

В українській столиці дипломати з посольства Іспанії грубо порушили правила дорожнього руху

У Подільському районі української столиці водій дипломатів із посольства Іспанії у Києві грубо порушив правила дорожнього руху, неправильно припаркувавшись на вулиці Верхній Вал. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що на вулиці Верхній Вал, 44 водій посольства Іспанії припаркував автомобіль практично на проїжджій частині, грубо порушивши ПДР і правила паркування.

Нагадаємо, що раніше у столичній паркувальній службі "Київтранспарксервіс" розповіли про новий режим платних паркувань на житлових масивах міста, зокрема на Позняках, де нещодавно облаштували знаки платної стоянки. Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

Відомо, що платні паркувальні майданчики знаходяться не у дворах, а вздовж доріг і були облаштовані знаками ще до зміни тарифів. Зараз місто не має планів на платне паркування у дворах будинків.

Відповідну розмітку та знаки облаштували на майданчиках на вулицях Урловська, Ганни Ахматової, Олени Пчілки, Срібнокільська, Драгоманова та проспекті Петра Григоренка. У місцях, де немає відповідних знаків чи розмітки, водій не зобов'язаний платити за паркування.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися