У Києві актор "95 кварталу" Пікалов припаркувався на залізниці (фото)

У Подільському районі української столиці актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов припаркувався на залізничних коліях

У Подільському районі української столиці відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов грубо порушив правила дорожнього руху, припарковавшись на залізниці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що на вулиці Костянтинівській, 68-а, помітили автомобіль Dodge, припаркований на рейках товарного поїзда. На щастя, аварії не сталося. У мережі перевірили номерні знаки автомобіля та з'ясували, що він належить актору 95 кварталу Олександру Пікалову.

Нагадаємо, що нещодавно у Подільському районі української столиці на вулиці Кирилівській відомий художник, шоумен та блогер Сергій Поярков влаштував ДТП, будучи за кермом позашляховика Toyota Sequoia. Про це стало відомо із сюжету каналу "Магнолія ТВ" на місці подій.

Відомо, що позашляховик Пояркова зіштовхнувся із легковим автомобілем Skoda. За словами очевидців, Поярков порушив ПДР, повертаючи із середньої смуги на червоне світло. Внаслідок аварії він отримав незначну травму голови, а от водія Skoda було доставлено до лікарні з численними травмами.

Сам Поярков заявив, що правил дорожнього руху він не порушував і заявив, що повертав на зелене світло. Також у нього не було виявлено ознак алкогольного сп'яніння.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/14308


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


миха

20 лютого 2022, 05:45

Рельсы сдать на металлолом

Бубубу

18 лютого 2022, 22:41

По этим рельсам поезд последние раз ездил лет 10 назад. Это рельсы между двумя территориями на Подоле и там давно уже никто не ездит. Высосали "новость" из пальца .

баламут

18 лютого 2022, 21:48

і де той поїзд коли він потрібен

Aleksandr

18 лютого 2022, 13:23

Это ложь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися