У Києві оголосили штормове попередження

Через погіршення погоди в Києві комунальники готуються до підтоплень

Кінець літа ознаменувався погіршенням погоди в Києві. Так, через грози, які накриють столицю, оголосили штормове попередження. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, в столиці оголошено жовтий рівень небезпеки, який викликаний грозовим фронтом. У місті протягом дня і вночі йтимуть зливові дощі. Також можливі грози. Температура повітря складе 22-24 градуси вдень і 14 16 градусів вночі.

У "Київавтодорі" повідомили, що їх гідрослужба працює в посиленому режимі. На місцях можливих підтоплень на вулицях міста чергує техніка. Понад сімдесят одиниць техніки - спецтранспорту готові ліквідувати наслідки негоди.

Працівники комунальних служб попросили водіїв бути обережними на дорогах. Також, якщо стане відомо про підтоплення, про це варто повідомити в "Київатодор" за тел. (044) 284-74-19. Диспетчерська працює цілодобово.

Як повідомляв портал "Коментарі", під час грози  спеціалісти рекомендують по можливості відключити електроприлади. Не зайвим буде також від'єднати антенний кабель від телевізора. Вікна варто тримати закритими до закінчення грози.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися