Варта розійшлась: у центрі Києва зібрався новий мітинг

На площі біля театру Івана Франка, зібрався новий мітинг

Учасники акції "Варта на Банковій" розійшлися. Таким чином учасники показали, що задоволені результатами "саміту нормандської четвірки". Тепер під Офісом президента знову вільно.

Натомість поруч, на площі біля театру Івана Франка, зібрався новий мітинг. Звідти кілька сотень людей вирушило вулицею Ольгинською до будівлі Верховної Ради. Там вони виступатимуть проти продовження закону про особливий статус Донбасу. Про цей намір вчора, 9 грудня, під час саміту заявив президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що раніше біля Офісу президента учасники "Руху опору капітуляції" встановили наметове містечко та сцену, а також анонсували початок так званої "Варти Року".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під Офісом президента відбувається акція. Один із координаторів акції підкреслив, що акція під ОП не проти президента, а за збереження інтересів України. Подібні акції пройшли також в інших містах України. Організатори повідомили, що акція перетвориться на безстрокову, якщо Зеленський "пристане на умови Путіна". Після "саміту нормандської четвірки" учасники акції на Банковій у понеділок, 9 грудня, розійшлися.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися