Справжня весна: у Києві очікується суттєве потепління

В українській столиці 21 лютого очікується серйозне покращення погодних умов

На території української столиці 21 лютого очікується різке потепління та сонячна погода із мінливою хмарністю – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що температура повітря в нічний час доби коливатиметься від нуля до двох градусів вище за нуль, а в денний час доби — від 7 до 9 градусів вище за нуль. Також очікуються пориви південно-західного вітру зі швидкістю 7-12 м/с. Істотних опадів синоптики не прогнозують.

Погода буде сонячною із мінливою хмарністю.

Нагадаємо, що на території Київської області 5 грудня зафіксували неймовірне природне явище під назвою кристалічна паморозь. Про це повідомили на Facebook-сторінці метеорологічної станції "Тетерів".

Відомо, що це природне явище є білим осадом, що складається з дрібних кристалів льоду. Така паморозі з'являється в основному вночі при безхмарному небі під час штилю або слабкого вітру, а також за наявності туману або серпанку. Коли вона осідає на деревах, має вигляд пухнастих гірлянд, що легко обсипаються при струшуванні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://meteo.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися