У Києві на Теремках перекриють рух: деталі (Карта)

У Голосіївському районі української столиці тимчасово обмежили рух транспорту

У Голосіївському районі української столиці тимчасово обмежили рух транспортних засобів через ремонтні роботи дорожнього покриття. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху діятиме з 9 ранку до 5 вечора 21 лютого на вулицях Жулянській та Чабанівській на Теремках. Роботи продовжуватимуться протягом усього дня — шляховики виконають дрібний поточний ремонт.

Під час ремонту рух транспорту буде частково обмежений, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

Нагадаємо, що на столичному Південному мосту, який сполучає лівий і правий береги міста, перенесли ремонт деформаційних швів на естакаді з боку Видубичів на 2022 рік.

Відомо, що на початку жовтня на естакаді Південного мосту з боку правого берега планувалося розпочати заміну деформаційних швів, проте шляховики не вийшли на ділянку, яку мали намір перекрити. Комунальники заявили, що на прохання киян масштабний ремонт було перенесено, щоб не перекривати міст і не створювати величезних заторів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися