На одній зі станцій метро у Києві ескалатори закриють на ремонт

Пасажирів попередили у столичному метрополітені

У Києві на одній зі станцій метро через проведення ремонтних робіт кілька місяців не працюватимуть ескалатори. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського метрополітену.

За даними столичного підприємства, у середу, 23 лютого, на станції метро "Контрактова площа" розпочнуть плановий почерговий ремонт двох ескалаторів. Пасажирів підземки попередили, що ремонтні роботи на станції триватимуть до 16 травня цього року. Через це у години пік на станції метро "Контрактова площа" можливі скупчення людей через підвищені навантаження на працюючий ескалатор. Комунальники вибачились за тимчасові незручності та запевнили, що робитимуть усе можливе для прискорення виконання ремонтних робіт.

Окрім того, у Києві з 16 лютого у вечірні та ранкові години вестибюлі шести станцій метро працюють в автоматизованому режимі. Такі зміни стосуються станцій метро "Житомирська", "Нивки", "Почайна", "Іподром", "Харківська" та "Бориспільська". У Київському метрополітені зазначили, що для придбання разових QR-квитків або поповнення транспортних карток працюють термінали. Пасажирам нагадали, що оплатити проїзд можна за допомогою додатка "Київ цифровий" і безконтактної банківської картки безпосередньо на турнікетах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час військової загрози з боку Росії та надзвичайних ситуацій станції метрополітену використовуватимуть як укриття для населення. Щодня столична підземка перевозить понад мільйон пасажирів, яких обслуговують 7800 працівників метрополітену. У разі воєнного стану у Києві вимушені будуть закрити "червону" лінію метро на лівому березі, тому що вона знаходиться частково на поверхні та може потрапити під бомбардування. Також обмеження у разі воєнного стану торкнуться всієї роботи метрополітену у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися