На ВДНГ в оранжереї дозріли цитрусові з 60-річних дерев

Вартість вхідного квитка в Оранжерею 80 грн.

На ВДНГ в Києві оранжерея відкрилась для відвідувачів ще в кінці грудня. Зараз вже дозріли мандарини, апельсини та померанці. Це плоди цитрусових дерев, яким вже понад 60 років.

Про дозрівання нового врожаю повідомили на сторінці у Facebook.

Крім того, тепер фрукти можна буде скуштувати просто на місці, адже бармени Hendrick’s Greenhouse вже чаклують над створеннями спеціальних коктейлів з ароматними цитрусами . Перша партія напоїв з’явиться у меню цими вихідними.

Вартість вхідного квитка в Оранжерею 80 грн.

Що таке оранжерея?

Вона працює як парник. Теплиця — це будівля зі скляними стінами та скляним дахом. Теплиці використовуються для вирощування рослин, таких як помідори та тропічні рослини.

Теплиця зберігає тепло всередині навіть взимку. Удень сонячне світло проникає в теплицю і зігріває рослини і повітря всередині. Вночі надворі холодніше, але в теплиці всередині досить тепло. Це тому, що скляні стіни теплиці затримують сонячне тепло.

Протягом дня Сонце просвічує атмосферу. Поверхня Землі нагрівається на сонячному світлі. Вночі поверхня Землі охолоджується, виділяючи тепло назад у повітря. Але частина тепла затримується парниковими газами в атмосфері. Це те, що підтримує нашу Землю теплою та затишною .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися