Негайні санкції: Кличко прокоментував визнання Путіним "ЛДНР"

Міський голова української столиці Віталій Кличко прокоментував визнання Путіним "ЛДНР"

Міський голова української столиці Віталій Кличко прокоментував визнання президентом Росії Володимиром Путіним так званої "незалежності" тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Про це стало відомо із повідомлення, яке мер Києва опублікував на своєму Telegram-каналі.

За його словами, західні країни мають негайно запровадити санкції проти Росії без зволікань та зайвих обговорень. Він зазначив, що Росія зруйнувала всі норми міжнародного права, коли почала шматувати країну в центрі Європи і не збирається зупинятися. Кличко заявив, що не розуміє, які ще потрібні аргументи, аби вгамувати агресора.

Нагадаємо, що нещодавно Кличко на Мюнхенській конференції з питань безпеки зустрівся з лідером білоруської опозиції Світланою Тихановською.

"Зокрема, під час зустрічі говорили про те, що Кремль намагається відтворити імперію та не може змиритися з тим, що країни-сусіди – незалежні держави. І, на жаль, Білорусь сьогодні залишається під впливом і в орбіті авторитарної Росії. Також я висловив свою думку. надію, що білоруська армія не буде втягнута в агресію Росії проти України", – повідомив Кличко.

Світлана Тихановська висловила підтримку Україні, яка постала перед загрозою широкомасштабного вторгнення Росії. І зазначила, що Мюнхенська конференція з питань безпеки – важливий майданчик для донесення інформації про виклики, що стоять перед країнами та Європою, та для напрацювання позицій, щоб ці виклики долати спільно.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

17 червня 2022, 20:35

нету против РФ никаких санкций. Вранье все это...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися