Кияни зможуть безкоштовно обстежитися

У рамках проекту кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом «Лікар у Вашому домі» в усіх районах столиці

Кияни можуть пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла неподалік від власного дому. За минулий тиждень у рамках проєкту "Лікар у Вашому домі" здійснено 1386 обстежень, а загалом від початку дії проєкту – 111 930 обстежень. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У рамках проекту кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом "Лікар у Вашому домі" в усіх районах столиці. Також усі охочі зможуть отримати первинні консультації щодо стану здоров’я. Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник зазначив, що за результатами обстежень минулого тижня у 863 киян виявлено надмірну вагу, у 627 – підвищений артеріальний тиск, у 321 – високий рівень цукру крові, у 533 – високий рівень холестерину.

Окрім того, минулого тижня здійснено 87 виїздів мультидисциплінарних бригад. Такі бригади виїжджають до соціально незахищених сімей або до киян, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу. Цього тижня кияни можуть обстежитися за такими адресами:

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві планують змінити дорожні знаки.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися