Арестович: Києві знешкоджено всі ворожі диверсійно-розвідувальні групи

Станом на 25 лютого 2022 року в Києві було знищено всі російські ДРГ: подробиці

Про те, що у Києві знищено всі диверсійно-розвідувальні групи, повідомляє екс-радник голови Офісу президента України Олексій Арестович.

Виходячи зі слів Арестовича, у момент, коли російське військо підходить до території Києва, з укриттів, що служили кілька місяців, виходять ДРГ. Їх метою є розведення паніки, переполоху та здійснення морального та психологічного тиску на мешканців міста. У Києві таке явище мало місце, але масовим його назвати не можна.

За словами екс-радника, на Лук'янівці та Оболоні були такі групи, а на Печерську, за даними Арестовича, почалася і швидко закінчилася невелика стрілянина. Все це відбувалося вранці 25 лютого. Всі ці події були швидко придушені завдяки професійній роботі Служби безпеки України, Нацгвардії та інших державних органів безпеки.

Арестович додав, що на даний момент, можливо, десь у Києві ще й залишилися диверсійно-розвідувальні групи, зараз вони притихли після ліквідації попередніх і паніку на людей не наводять.

Крім того, екс-радник Офісу президента спростував фейкову інформацію про те, що на Повітрофлотському проспекті була стрілянина, а на Вокзалі розташувалася ДРГ.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що у Ворзелі ворожі війська обстріляли дитячий будинок у Ворзелі, де на той момент було 50 дітей. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Alex

25 лютого 2022, 17:24

Що знуву клоун - токо ты, мразь продажная у нас в авторитете! Бог, зачем такие гниды живут!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися