Васильківський гарнізон тримає оборону: подробиці

За ніч Васильківський гарнізон збив безліч одиниць ворожої авіації, крилатих ракет, безпілотників та воїнів російської армії

Щогодини Повітряні сили ЗСУ завдають ворогу, що знищують пошкодження. Протягом першої доби бойових дій з армією РФ вороже військо в повітряному бою втратило два винищувачі Су-30СМ, які були майстерно знищені українськими пілотами на Су-27.

Про результати повітряних боїв у Василькові повідомляє прес-служба Генштабу. У повідомленні пишуть про те, що наші льотчики виявляють величезну мужність та героїзм. У важливому напрямку неподалік Гостомеля бомбардувальниками Су-24М, розвідниками Су-24МР та штурмовиками Су-25 ворогові постійно завдають ракетно-бомбових ударів, які вражають російського десанту, який намагався тримати стратегічний плацдарм.

За сьогоднішню ніч Васильківський гарнізон героїчно тримав оборону та продовжує тримати її зараз. Внаслідок повітряних боїв сьогоднішньої ночі було знищено велику кількість крилатих ракет, безпілотників та військових ворожої країни.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що в "Ударі" нагадали, як зробити коктейль Молотова, котрий ефективно допомагає знищувати ворожу техніку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися