На Київщині знищили ще одну колону російських окупантів, — МВС

На Київщині біля Макарова знищили ще одну колону російських окупантів

Колону російської військової техніки на Київщині під Макаровом розбили захисники України. На цьому наголосив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі "Україна 24".

"Вночі було розбито колону військової техніки під Макаровом, але, на жаль, це ще не всі російські війська, які знаходяться на нашій території", - зазначив він.

Нагадаємо, що раніше у семирно відомий боксер Володимир Кличко, брат лідера "УДАРу" та мера Києва Віталія Кличка звернувся англійською мовою до світової спільноти зупинити російську агресію у самому центрі Європи. Потрібно діяти терміново, бо це призведе до гуманітарної катастрофи, сказав він у своєму зверненні.

"Я – Володимир Кличко. І я звертаюся до всього світу: зупиніть війну, яку розпочала Росія. Сьогодні ракети обстрілювали мирне населення Києва. Гинуть мирні люди. І це відбувається в самому серці Європи. Зараз не час чекати! Тому що це призведе до гуманітарної катастрофі", – заявив він.

Володимир Кличко наголосив: діяти треба негайно.

"Вам потрібно діяти негайно, щоб зупинити російську агресію. Чим завгодно, що у вас є. І терміново! Завтра чи через годину може бути вже пізно. Прошу, почніть діяти негайно! Не чекайте! Дійте! Зупиніть цю війну!", - закликав Кличко.



Читайте также