Майору, який збив курсанток, обрали запобіжний захід (ВІДЕО)

Винуватця трагічного ДТП взяли під варту

Майор, який в нетверезому стані перебував за кермом і важко травмував трьох дівчат-курсанток військової академії, відправиться під варту. Таке рішення напередодні ввечері, 26 серпня, ухвалив Шевченківський суд Києва. Мірою запобіжного заходу Валерію Холодному обрали гауптвахту на два місяці. На судовому засіданні майор заявив про своє каяття і попросив вибачення за свій вчинок.

"Зараз я не буду уникатимуть покарання. Для мене пріоритети в житті - це честь і совість. Те, що я зробив, я каюсь, і буду нести це хрест через усе своє життя. Я хочу вибачитися перед усіма. Перед усіма, хто мене знає - мої друзі, знайомі. Прошу надати мені таку можливість і надавати допомогу потерпілим", - заявив підозрюваний.


Нагадаємо, 25 серпня 2020 року співробітник військової медичної академії, керуючи автомобілем Toyota Prius, рухався по території однієї з військових частин, яка дислокується в Шевченківському районі Києва і скоїв наїзд на трьох курсанток, в результаті чого дівчата отримали важкі травми. Двом з них ампутували ноги.

Встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння (більше ніж 2 проміле).

Як повідомляв портал "Коментарі", водієві загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися