Київщина: оперативну інформацію на 2 березня оприлюднив голова ОДА

Українські військові дають відсіч російським окупантам

На Київщині російські окупанти бомбили та бомблять кілька населених пунктів, українські військові дають відсіч. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі".

"Сьомий день повномасштабної війни в України. Вночі бомбили місто Біла Церква та смт Бородянка. Зранку йдуть обстріли міст Ірпінь та Гостомель. Зруйнована велика кількість будівель. Пошкоджена інфраструктура. Наші військові та тероборона дають відсіч", — повідомив Кулеба.

За його словами, складна ситуація в напрямках смт Бородянка, Житомирської траси та селища Димер. "Окупанти не дають ані “зелений коридор”, ані можливість проїхати волонтерам для допомоги цивільному населенню. Ми в свою чергу робимо усе можливе, аби якнайшвидше допомогти мирному населенню", — поінформував голова Київської ОДА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені внаслідок авіаудару ракети влучили у житлові будинки. Зараз у місті тривають рятувальні роботи. Відео наслідків обстрілів Ірпені оприлюднили у ДСНС України.

У Броварах ситуація спокійна та контрольована, заявив мер міста Ігор Сапожко. Комендантська година закінчилася о 7.00, однак броварчан просять без потреби не виходити на вулицю. Усі комунальні служби у Броварах працюють в посиленому режимі. У Броварській громаді є електропостачання, вода, водовідведення та газ.

У Києві ніч минула спокійно, але зранку періодично лунають сирени. Подробиці — в нашому матеріалі.


Читайте также