"Полювання" на нелегалів: правоохоронці перевірили ринки

Працівники СБУ та міграційної служби провели рейди з виявлення нелегалів

Правоохоронці провели рейд на столичних ринках, під час якого затримали десятки іноземців, які перебувають в Україні з порушенням міграційного законодавства. Прикордонники оперативно-розшукового відділу Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" спільно зі співробітниками Служби безпеки України та працівниками Державної міграційної служби в Києві та Київській області викрили місця перебування іноземних громадян, які перебували в Україні нелегально. Про це повідомляє пресслужба МВС.

Більшість з нелегальних мігрантів - вихідці з Пакистану, Бангладеш та інших країн і регіонів, в яких існує високий рівень біженців.

Відзначається, що 34 іноземці доставили в міграційну службу для встановлення законності їх перебування в Україні. Всього під час рейду перевірили понад 150 осіб. Частині з них доведеться покинути територію України в примусовому порядку. На порушників наклали штрафи на суму понад 100 тис. грн.

На цьому правоохоронці зупинятися не збираються - перевірки триватимуть.

Як повідомляв портал "Коментарі", столиця України посіла 106 місце в рейтингу найдорожчих міст для емігрантів. У 2020 році Київ піднявся на 44 позиції в рейтингу в порівнянні з торішніми результатами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися