У Києві відкрили магазини з продуктами та два мости: подробиці

В українській столиці відкрили магазини з продуктами першої необхідності та дві переправи через Дніпро

В українській столиці відкрили магазини з продуктами першої необхідності та дві переправи через Дніпро після комендантської години. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

У Києві ніч пройшла спокійно, але під звуки сирен. Жителів міста закликають не залишати будинки без необхідності, щоб вчасно спускатися в укриття. По завершенні комендантської години відкриваються магазини, де всі товари першої потреби.

Для транспортного сполучення між правим та лівим берегами відкриті Північний та Дарницький мости. Водіїв закликають пропускати машини швидкої допомоги та авто з гуманітарною допомогою.

Закликаємо всіх дотримуватися правил військового часу та комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Витя

4 березня 2022, 23:26

Интересно одно :яма на жд вокзале открыта?

Ираида

4 березня 2022, 17:44

У печерского моста в Яме магазины пустые Ни овощей ни фруктов Ни молочки Ни мясного ни колбас Ни яиц Ни муки. НИ ХЛЕБА НЕ РАБОТАЮТ ВСЕ ЧЕТЫРЕ АПТЕКИ ВОЛЯ КАБЕЛЬ ТОЖЕ НЕ РАБОТАЕ

Владимир

4 березня 2022, 16:32

Адреса магазинов?

Владимир

4 березня 2022, 16:32

Какие адреса магазинов, где находится?

Александр

4 березня 2022, 12:15

Хоть бы фотку удосужились подобрать свежую — алкоголь на прилавках, изобилие выбора товаров. Тьфу ты чёрт, спецом что ли издеваетесь?(((

IG

4 березня 2022, 11:00

Ниочем новость.Я понимаю какое время,но писать открыты магазины и прикладывать давнюю фотку с супермаркета это издевательство.Вы,журналисты, хоть выходите в магазины?В супермаркетах можно купить только хлеб,и если очень повезет,попасть на завоз поддона крупы.Овощи,зелень,колбасное - спасибо только частникам,которые стараются как могут завозить на базачик неподалеку. Задевает именно это дичь на фотке(выложили бы актуальную с полупустыми полками) да писали бы правду о напрягах с поставками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися