На Київщині під обстрілами окупантів евакуюють людей (ВІДЕО)

Про ситуацію розповіли в МВС України

На Київщині під кулями та мінометними обстрілами поліцейські та українські військові евакуюють людей із окупованого міста Ірпінь та мирних жителів Димерської територіальної громади. Про це розповіли у Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

"Попри обстріли та захоплення міста ворогом сьогодні поліцейські з військовими вивели з зони бойових дій 200 цивільних, з них 50 - діти та один поранений. Евакуація проводилася поблизу села Романівка під мінометним обстрілом ворога. Нині життю та здоров’ю людей нічого не загрожує", — повідомили в МВС України.

У відомстві наголосили, що поліція Бучанського районного управління попри бойові дії, обстріли, підступність та ницість російських окупантів, продовжує виконувати професійний обов’язок. Також триває евакуація мешканців Димерської територіальної громади з Вишгородського району Київщини.

"Поліцейські Вишгородщини продовжують евакуйовувати мирних жителів Димерської ТГ. Правоохоронці допомагають у розміщенні громадян в транспортних засобах та забезпечують їхню безпеку під час переїзду до спеціально відведених місць", — додали в МВС України.

Українські правоохоронці оприлюднили відео евакуації людей з під обстрілів на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ольга

11 березня 2022, 07:11

Ольга,

Ольга

11 березня 2022, 07:08

Шукаю.маму.село.Глибивка.,вулиця холодкова 47 Гребень Катерина григоривна.1943р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися