Ніч у Києві пройшла спокійно: ситуація у столиці на 7 березня

У місті працюють транспорт та комунальні служби

Ніч у Києві пройшла спокійно, у столиці працюють транспорт та комунальні служби. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

За даними мерії, столиця забезпечена електроенергією, водою, теплом та зв’язком у повному обсязі. Комунальники знешкоджують пориви мереж та налагоджують роботу інфраструктури.

У Києві триває робота волонтерів, які вже 10 днів працюють на логістичних хабах та забезпечують місто продуктами, медикаментами, пальним тощо. Гуманітарний штаб Києва потребує волонтерів на склади з продовольством та волонтерів-фармацевтів. Щоб стати волонтером, потрібно заповнити форму: https://cutt.ly/SAvnmOR

Із 7 березня запрацювали музичні фонтани на Майдані Незалежності. Щодня о 7:00 та о 12:00 вони будуть виконувати гімн України. У режимі вечірнього світло-музичного шоу фонтани поки не працюватимуть.

Метрополітен у Києві працює у режимі перевезень. Інформація про рух поїздів станом на 7 березня:

Червона лінія: від станції метро "Шулявська" до станції "Університет".

Синя лінія: від станції метро "Героїв Дніпра" до станції "Теремки". Без зупинки поїзди проїжджають станції "Майдан Незалежності" та "Площа Льва Толстого".

Зелена лінія: від станції метро "Сирець" до станції "Видубичі". Без зупинки поїзди проїжджають станції метро "Палац спорту", "Кловська" та "Золоті ворота". Також працює ділянка між станціями метро "Славутич" та "Червоний хутір".

"Орієнтовний інтервал руху 40 хвилин. Звертаємо увагу, що графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності. Важливо! Наземний транспорт та метро для перевезень пасажирів працюватимуть до 19:00. Підземні станції метро цілодобово працюватимуть як укриття", — інформують у Київському метрополітені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом українські військові дають відсіч російським загарбникам. Мер столиці розповів про ситуацію 6 березня у відеозверненні.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися