Маю родинну лінію з Києва: засновник Telegram звернувся до українців

Павло Дуров пояснив, чому ніколи не зрадить своїх користувачів з України

Засновник Telegram Павло Дуров з боку мами родинну лінію з Києва та багато родичів в Україні, а війну з Росією вважає особистим й для себе. Про це власник месенджера заявив у своєму пості на англомовному каналі Telegram, передають "Коментарі".

Павло Дуров нагадав про власний конфлікт з РФ та пояснив, чому ніколи не зрадить своїх користувачів з України.

"Дев’ять років тому я був гендиректором ВК, найбільшої соцмережі в Росії та Україні. У 2013 році ФСБ зажадала, щоб я надав їм приватні дані українських користувачів ВК, які протестували проти проросійського президента. Я відмовився, бо це означало б зраду наших українських користувачів. Після цього мене звільнили з компанії, яку я заснував, і я змушений був покинути Росію. Я втратив свою компанію і дім, але зробив би це знову без вагань", — заявив власник Telegram.

Відтоді минуло багато років та багато чого змінилося. Дуров більше не живе в Росії, не має там ані компаній, ані співробітників. "Одне залишається незмінним — я за наших користувачів незважаючи ні на що. Їхнє право на приватність є священним. Зараз — більше, ніж будь-коли", — заявив засновник Telegram.

Джерело: https://t.me/durov/179


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися