З Бучі та Ворзеля евакуюють людей, триватиме евакуація з Ірпеня

Евакуюють також Бородянку та Гостомель

У Київській області сьогодні, 9 березня, розпочнеться евакуація населення з Бучі та Ворзеля. Про це повідомили у Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

"Сьогодні проводитиметься евакуація з Бучі та Ворзеля на залізничний вокзал Києва. Лише жінки та діти. О 10:40 – 11:00 перед приміщенням Бучанської міської ради будуть автобуси. У Ворзелі - Курортна, 25 (район залізничної станції). Пересувайтеся до пунктів збору пішки. Із собою беріть лише необхідні речі!" — йдеться в повідомленні мерії Бучі.

Окрім того, сьогодні о 10:00 продовжиться евакуація мешканців Ірпеня. В районі села Романівка люди мають перейти на контрольовану українськими військовими територію через підірваний міст. Тут їх зустрінуть автобуси, чергують лікарі та карети швидкої допомоги. Евакуація з Ірпеня триватиме до 15:00, повідомив мер міста Олександр Маркушин.

У Київській області триває евакуація цивільного населення за допомогою військових, рятувальників, поліцейських та представників влади. Також працює гуманітарний штаб для. Мешканців Київської області закликають й надалі звертатися всіх, кому потрібна допомога, за телефоном: +380 (44) 363-07-34.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися