Киян попередили про новий вид шахрайства (ФОТО)

"Київводоканал" попередив про шахраїв

На що тільки не йдуть заповзятливі ділки, щоб викачати гроші з киян. Так, на новий спосіб "відносно чесного" заробітку звернули уваги співробітники "Київводоканалу". Про це передає "Вечірній Київ".

На під'їздах будинків почали з'являтися оголошення про послуги "обробки зливу раковини, ванни та туалету без зняття труб", нібито необхідні у зв'язку зі збільшенням водопровідних засмічень.

Оголошення складені в такому стилі, неначе такі роботи потрібно проводити в обов'язковому порядку. Київводоканал не має ніякого відношення до подібної діяльності. Тому рекомендує не дзвонити за вказаними номерами та не відкривати двері особам, пропонувати подібні послуги. Ймовірні шахраї для отримання прибутку спеціально створюють такі оголошення.

picture

У "Київводоканалі" попереджають - всі оголошення, які виходять офіційно від організації обов'язково містять повну назву підприємства та актуальні контактні телефони для ідентифікації та перевірки інформації.

Як повідомляв портал "Коментарі", культура проживання в міських умовах, очевидно, може бути недоступною в жителів Києва. Такий висновок можна зробити аналізуючи інформацію "Київводоканалу". У компанії відзначають, що останнім часом каналізаційні мережі стали значно більше засміченими твердими побутовими відходами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися