У вечері Київ накриє густий туман

Також синоптики прогнозують в Києві з 9 до 13 грудня змінно хмарну, прохолодну погоду, без опадів

Повідомляється, що за прогнозами українських синоптиків, ввечері у вівторок, 10-го грудня і в першій половині дня середи, 11 грудня, в Києві видимість на дорогах знизиться до 200-500 метрів (I рівень небезпеки, жовтий). Також синоптики прогнозують в Києві з 9 до 13 грудня змінно хмарну, прохолодну погоду, без опадів.

Нагадаємо метеорологи повідомили, що за сто найближчих років зима в Україні скоротиться на місяць. Причиною тому є надзвичайно швидкі темпи потепління

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві перекриють залізничний переїзд на проспекті Науки. У Києві три ночі поспіль перекриватимуть залізничний переїзд на проспекті Науки (поруч зі Столичним шосе). Про це повідомляє КК "Київавтодор" на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що рух переїздом перекриватимуть 18, 19, 20 грудня з 20:00 до 8:00 через ремонт переїзду "Укрзалізницею". Роботи виконуватиме київська дистанція колії Південно-Західної залізниці. Заплановано замінити переїзний настил та оновити асфальтове покриття.


Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися