Жителі Києва можуть отримати продукти у центрах соціального обслуговування

Для соціально незахищених категорій населення з'явилася можливість отримувати продуктові набори у територіальних центрах соціального обслуговування.

Про те, що незахищеним групам населення Києва надано можливість отримувати продукти харчування через центри соцобслуговування, повідомляється в офіційному Telegram-каналі Київської міської державної адміністрації.

У повідомленні йдеться, що заявки на отримання наборів продуктів необхідно звертатись до територіальних центрів соцобслуговування за місцем проживання.

Отримати продуктові набори у територіальних центрах соціального обслуговування можуть лише люди, які опинилися у складній життєвій ситуації або належать до незахищених верств населення Києва. Серед тих, кому покладено продуктові набори - люди з інвалідністю, сім'ї, у яких є діти з інвалідністю, самотні літні люди, паліативні хворі та люди, чий дохід не більш ніж два прожиткові мінімуми.

Також у повідомленні відзначили ще один момент: зараз у будинкових чатах та районних групах у соціальних мережах почали розповсюджувати фейки про те, що продуктові набори можна замовити телефоном. Номери телефонів гарячих ліній за посиланням .

Раніше ми також писали, що з Борисполя вивозять вразливі верстви населення, але не проводять евакуацію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія

12 березня 2022, 11:10

Я живу в районі Святошино. Мені 69 років. Ні по повному з телефонів немає відповіді відносно набора продуктового. Підкажіть будь ласка як можна замовити. Я вдова і зі мною можна сказати проживає син , який хворий. Він наркоман. Ніяких доходів не має тільки все висмоктує Наталія Іванівна Рубан, вул Онискевича Григорія 4, кВ. 10 Тел. 0675066071 Дякую

Вікторія

12 березня 2022, 07:34

Де можна отримати на Куренівці

Вікторія

12 березня 2022, 07:30

Спасибі за турботу

Валентина

12 березня 2022, 06:23

Спасибо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися