Бліцкриг провалився: окупанти розуміють, що Київ їм не взяти (ВІДЕО)

Росіяни сподіваються поїхати з України якнайшвидше

Служба безпеки України перехопила розмови російських окупантів, які намагалися захопити Київ через Бородянку, інформують "Коментарі" з посиланням на СБУ.

Попри усю пропагандистку риторику головне бажання росіян вціліти і дочекатися ротації, щоб поїхати з України і більше не повертатися. СБУ оприлюднило одну з таких розмов російського окупанта з дружиною. На аудіозаписі він каже, що російські військові чекають на підкріплення, а їх відправлять додому.

"У нас просто мало людей залишилося. Багато загинуло, багато поранених, саме з нашої частини, з нашого батальйону… Але ходять радісні новини: ми в Білорусь скоро поїдемо і будемо там чекати. Я сподіваюся, що нас вже додому відправлять", — ділиться окупант зі своєю дружиною.

Дружина росіянина каже, що в РФ про загиблих, поранених та зниклих нічого не кажуть та погрожують жінкам не здіймати паніку.

В СБУ також зазначили, що скільки б не годувала РФ свою аудиторію байками про "непереможну армію" та захист "руZZкава міра", але ця фейкова імперія зла вже розсипається під тиском України та її захисників.

"Два тижні виявилось достатньо, щоб не тільки російська армія, а й її пропагандисти втратили темп і розгубилися. Для них стало справжнім шоком, що українці – сформована нація, а ворогу тут ніхто не радіє", — йдеться у дописі СБУ до відео про російських пропагандистів, які почали визнавати поразку Путіна в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися