В Ірпені тривають бої з окупантами та диверсантами (ФОТО, ВІДЕО)

Про ситуацію розповіли українські розвідники та мер міста

Більша частина Ірпеня знаходиться під контролем українських військових, за решту — тривають запеклі бої, зокрема — з диверсантами. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України та мер Ірпеня Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Вчора спецназ ГУР МО вийшов на прогулянку лісами Ірпеня. Специ косили траву й рашистів. Шуткуємо, не траву", — йдеться в повідомленні українських розвідників.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України оприлюднили світлини за підсумками "зачистки" Ірпеня.

Про ситуацію в Ірпені розповів міський голова Олександр Маркушин у відеозверненні. Він закликав українців не вірити чуткам та наголосив, що Ірпінь не здолати.

"Дуже зараз багато кидають фейків, що я поранений, що я десь у шпиталі лежу. Хтось каже, що я втік з міста. То я хочу усю цю історію розвіяти. Я на місці, я працюю. Ми допомагаємо вивозити, евакуйовувати людей. Ми допомагаємо медикаментами, їжею. Хлопці боронять Ірпінь. Ірпінь не захоплено. На 70% це наше, українське місто, за 30% ми ведемо бій", — розповів Ірпінський міський голова.

За його словами, в Ірпені не тільки боронять місто від окупантів, а й від нахабних мародерів. "Ловимо мародерів. Вже понад 30 мародерів зловлено та передано правоохоронним органом. Вони допомагають армії — копають окопи. Усі алкогольні магазини, які ми знайшли, алкоголь був знищений. Так буде й надалі, бо на війні не п’ють", — наголосив мер Ірпеня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися