14 березня від Солом'янського ринку виїжджатимуть безкоштовні автобуси до Львова.

14 березня о 8:00 усі охочі зможуть поїхати з Києва до Львова на безкоштовних автобусах, які йдуть від Солом'янського ринку.

Про те, що завтра, 14 березня, від Солом'янського ринку в Києві їхатимуть безкоштовні автобуси до Львова, повідомив директор ринку Іван Лісовий на своєму обліковому записі у Facebook.

Перші автобуси вирушать о 08:00, а зв'язатися з Лісовим, щоб уточнити деталі, можна за номером: 38 063 279 4105.

Сам Іван Лісовий з першого дня війни у співпраці з іншими підприємцями займався організацією підвезення одягу, амуніції, медикаментів та продуктів харчування з різних регіонів України та навіть із закордонних міст. Крім того, він також брав участь у створенні Центру швидкого реагування , необхідного для захисту країни. Завдяки цьому центру армія, територіальна оборона, поліція, дитячі лікарні та сім'ї з дітьми в Україні зможуть отримати допомогу у воєнний час.

Раніше директор Солом'янського ринку Іван Лісовий також ухвалив рішення про необхідність роздавати гарячі обіди всім, хто перебуває в Києві та потребує цього. Їжу можуть отримати жінки, діти та пенсіонери, а також переселенці їхніх небезпечних напрямків у Київській області. Лісовий також повідомив про те, що всі бажаючі можуть приєднатися до благодійної діяльності, переводячи гроші на підтримку його ініціативи.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ілона

15 березня 2022, 15:08

Та скільки можна до того Львова, є інші міста, тут пройти неможливо.

Максим

14 березня 2022, 22:47

Есть Напас?

Мухтар

14 березня 2022, 17:40

Во Львове цены на аренду жилья космические, кому война а кому мать родная, ну ничего до вас тоже дойдёт война прочушаете мрази

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися