На Повітрофлотському шляхопроводі почали ремонт

Повітрофлотський шляхопровід не ремонтували 38 років

Тривають ремонти інфраструктурних об'єктів столиці. Тепер комунальники взялися за оновлення шляхопроводу, який розташований на перетині Повітрофлотського проспекту і проспекту Перемоги. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

"Сьогодні працівники Київавтодору здійснюють заміну аварійних балок. Також відремонтують плиту проїжджої частини та тротуарів. Влаштують новий шар гідроізоляції та нове асфальтове покриття. Замінять систему освітлення", - повідомив про плановані роботи мер.

Ремонтні роботи на шляхопроводі планують закінчити до грудня.

Відзначимо, що останній раз Повітрофлотський шляхопровід ремонтували 38 років тому, а побудували його в 1958 році.

Як повідомляв портал "Коментарі", "Київводоканал" вирішив оновити міську каналізацію. Співробітники підприємства займуться реконструкцією дюкерних переходів - сталевих труб великого діаметра, які прокладені під Дніпром. Труби призначені для транспортування каналізаційних стоків з правобережної частини міста на Бортницьку станцію аерації.   Під Дніпром прокладені сім труб діаметром 1400 мм. Чотири дюкера побудовані в 1966 році, два - в 1975 році та один - в 1989 році. Їх довжина коливається від 890 до 995 м.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися