На Київщині збили винищувачі, вертольоти та безпілотник окупантів

Подробиці розповіли у Повітряних Силах ЗСУ

У Київській області протягом доби 13 березня сили протиповітряної оборони знищили чотири винищувачі, три вертольоти та безпілотник російських окупантів. Про це повідомило Командування Повітряних Сил Збройних Сил України, передають "Коментарі".

"На одному із стратегічних напрямків на Київщині група ворожих літаків типів Су-35, Су-34 та Су-25 намагалась завдати ракетно-бомбових ударів по оборонних редутах українських захисників. І поки винищувачі Повітряних Сил вели позиційне повітряне протистояння із переважаючими силами окупантів, протиповітряна оборона випустила зенітні ракети по ворожих повітряних цілях", — повідомили у Повітряних Силах ЗСУ.

Українські військові попередньо зафіксували три влучання по ворожим літакам. Також зенітні ракетні війська інформують про ураження трьох вертольотів окупантів та одного безпілотника.

"Є гарна новина і від оперативного командування "Північ", чиє ППО сьогодні вранці вразило ще один літак окупантів!" — додали у Повітряних Силах ЗСУ.

Також оприлюднено нове відео бойових дій під Гостомелем, де українські військові знищили колону окупантів на підступах до Києва, та вибили ворога з села Мощун.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися