У Києві пройшов мітинг під Кабміном: чого вимагають кияни (ВІДЕО)

Представники туристичної галузі та ресторанного бізнесу вимагають пом'якшити карантин

Карантинні обмеження, які вводилися у зв'язку з пандемією коронавірусу серйозно вдарили по економіці країни. Занепокоїлися відсутністю роботи працівники таких галузей, як туризм і сфера розваг. Їх представники, а також відвідувачі нічних клубів зібралися біля будівлі Кабінету міністрів, щоб висловити своє невдоволення рішеннями уряду. Зокрема про акцію на сторінці в Facebook написали організатори.

Так, люди, що мають відношення до ресторанного бізнесу і нічним клубам дивуються, чому ресторанам і розважальним закладам не можна працювати після 23 години. Мітингувальники вимагають скасувати постанову Кабінету міністрів України про закриття закладів громадського харчування і нічних клубів з 23.00 до 7.00, прийнятому 26 серпня.

"Ми з розумінням ставимося до ситуації, що склалася у світі. Але ми не розуміємо, чому розважальні заклади та заклади харчування потрапили під сувору заборону, і чому саме з 23:00 до 7:00", - вдаються до питання організатори.

Протестуючі також вимагають скасувати заборону в'їзду іноземців на територію України до 28 вересня, оскільки це вбиває туристичну галузь.


Як повідомляв портал "Коментарі", посилення карантину в Києві, пов'язане з новим сплеском числа захворілих коронавірусом, призвело до нової хвилі перевірок розважальних закладів столиці. Нагадаємо, що ресторанам і клубам знову заборонили працювати після півночі. Тільки за одну добу в Києві закрили три популярних місця відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися