У Борисполі затримали російських диверсантів

Про ситуацію у місті розповів мер Володимир Борисенко

У Борисполі ситуація контрольована, поблизу тривають бойові дії, а у місті викривають російських диверсантів. Про це у відеозверненні розповів Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Дуже багато диверсійних груп. Сьогодні на території нашої ОТГ були затримані. Не буду вдаватись до подробиць, але навіть з російськими паспортами. Будьте уважні, будьте пильними, слідкуйте один за одним. Ви усі проживаєте на одній території. Ви знаєте, хто тут є чужинцем, хто нещодавно перемістився, а хто тут живе давно, але викликає певні сумніви. Слідкуйте", — звернувся до мешканців Бориспільської громади Борисенко.

За його словами, комунальні служби у Борисполі працюють в умовах воєнного стану, а ситуація в місті хоч і напружена, але контрольована.

"У місті все стабільно. Стабільно тяжко, але стабільно. Ми прорвемося. Збройні Сили відпрацьовують. Містяни та жителі ОТГ сьогодні могли чути постріли. Це нормально, це працює наша артилерія. Ситуація абсолютно нормальна, контрольована", — сказав мер Борисполя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відсьогодні, 15 березня, з 20:00 заборонено пересуватися вулицями без спецперепусток. Комендантська година діятиме до сьомої ранку 17 березня не тільки у столиці, а й в усіх населених пунктах Київської області.

Нагадаємо, що на броварському та бориспольському напрямках значно посилили оборону



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Инна

15 березня 2022, 23:05

С российскими паспортами допросить и расстрелять

Сергей

15 березня 2022, 12:52

Диверсантов нужно просто расстреливать на месте, по законам военного времени.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися