За період війни у Києві та Київській області народилися сотні дітей

З 24 лютого 2022 року у Києві та Київській області народилося понад 1300 дітей: докладна статистика

За повідомленням Департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної організації, за 20 днів з 24 лютого під Києвом на світ з'явилося 583 дитини. З 583 новонароджених налічується 307 хлопчиків та 276 дівчаток

Також на своїй офіційній сторінці у Facebook перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник написав про те, що у самому Києві з 24 лютого народилося 725 малюків: із них 337 дівчаток та 288 хлопчиків. Також київські акушери допомогли з'явитися на світ 12 двійнят.

У своїй публікації Поворозник також написав про те, що кількість діток, які народилися у пологових будинках Києва, підтверджують, що життя продовжується. Крім того, перший заступник голови КМДА побажав батькам та їхнім малюкам здоров'я та мирного неба над головою.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що київські студенти повернулися до навчання – про це повідомило керівництво НУБІПу. Заняття для студентів зараз відбуваються у змішаному та дистанційному форматах за розкладом другого семестру. Це стосується студентів усіх курсів та спеціальностей на денній та заочній формі навчання.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися