Знищені або відійшли: Арестович заявив, що Росія не має сил для наступу на Київ

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що Росія не має необхідних сил, щоб наступати на столицю

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що Росія не має необхідних сил, аби наступати на столицю України. Про це він повідомив в ефірі каналу Ходорковський Live.

За його словами, російські окупанти не мають сил для наступу на Київ, на околицях столиці не зосереджена необхідна для цього кількість військ ворога.

Частина окупантів була знищена, частина відійшла назад, інші ведуть локальні бої для зміцнення позицій. Він зазначив, що через це масованих обстрілів столиці поки що немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Бут.

17 березня 2022, 09:28

Дуже прошу, обережно з руснойю, можуть збирати силу та знов накинутись, Віри нема! Паганий народець.

Константин Корсак

17 березня 2022, 09:22

Якщо використати "нобелівські" досягнення ЕТОЛОГІЇ та групи подібних наук про засади поведінки Хомо, то стане очевидною неможливість дорослим людям спілкуватися з ображеним на світ з Путіним - підлітком 11 років, лексикон якого в момент випадкового "спливання" до влади на 20% складався зі слова "сортир". Додам тільки одну фразу: з 2019 року людство стрімко входить в НООЕРУ і розпочало будувати НООСУСПІЛЬСТВО, передбачене В.І. Вернадським у Парижі в 1925 році (його основа - "протеїн Fy" та інші ноотехнології). Для пояснень звертайтеся [email protected]. Науковець і винахідник Костянтин Корсак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися