Київрада готова збиратися на пленарні засідання за будь-яких обставин

Депутати Київради зараз перебувають у Києві та займаються підготовкою важливих проектів рішення для розгляду на найближчих сесіях

Про те, що Київрада продовжить проводити пленарні збори попри вторгнення російських військ в Україну, навіть якщо це доведеться робити у бомбосховищах, повідомляє Володимир Бондаренко – заступник міського голови та секретар КМДА. Ухвалення цього рішення необхідно для того, щоб продовжувати підтримувати належний рівень життєдіяльності Києва та обороноздатності міста.

Виходячи зі слів Бондаренка, у військовий період засідання Київської міськради проходитимуть або в сесійній залі, або в онлайн-режимі для того, щоб вирішувати термінові питання щодо посилення обороноздатності, функціонування об'єктів критичної інфраструктури та обороноздатності міста якомога оперативніше.

Також Бондаренко додав, що при вступі на службу, депутатами та держслужбовцями була присягана, тому зараз до їх обов'язків входить виконання своїх повноважень у будь-яких критичних ситуацій.

На даний момент депутати Київської міської ради займаються розробкою важливих проектів рішень щодо обороноздатності Києва, а також проекти рішення, за якими здійснюватиметься регулювання питання щодо матеріальної компенсації для мешканців столиці, чиї будинки були зруйновані або пошкоджені після обстрілу.

Наразі всі ресурси Київради спрямовані на те, щоб підвищити обороноздатність Києва та усунути наслідки ворожих нападів.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що мери 30 міст готові допомогти у відновленні інфраструктури Києва, знищеної окупантами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися