Кличко перевірив блокпости на околицях Києва (ВІДЕО)

Мер показав, як триває укріплення столиці

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як триває посилення оборонних позицій у столиці. Про голова Київської міської державної адміністрації розповів у своєму Facebook та оприлюднив відео, передають "Коментарі".

"Відвідав один з блокпостів на околицях Києва. Поспілкувався з хлопцями з територіальної оборони столиці. Подивився, як вони готуються обороняти наше місто, як тренуються", — зазначив Кличко.

Українські захисники доповіли, що головне завдання на блокпостах — не пропустити ворога до столиці. Саме тому на підступах до столиці систематично ведеться робота по укріпленню оборонних позицій, щоб нанести максимальне ураження російським окупантам. Військовим в укріпленні максимально допомагають й місцеві мешканці.

"Дух у хлопців-бойовий, всі налаштовані дати жорстку відсіч оркам, якщо ті сунуться до Києва. Разом вистоїмо! Слава Україні! Слава нашим захисникам!" — заявив мер столиці.

В Міністерстві оборони України не виключають, що російські війська можуть здійснити спробу штурмувати Київ, проте Збройні Сили України надійно захищають столицю. Подробиці — в нашому матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися