На Русанівці в Києві з'явився незвичайний причал

Комунальники розповіли про нову зрошувальній системі на Русанівці

Лівобережний Київ відрізняється постійною посухою і специфічним грунтом. Саме тому система зрошення так важлива для цих місць. Тому комунальники та зайнялися спорудженням зрошувальних пристроїв. Про це повідомили в "Київзеленбуді", передає "Вечірній Київ".

Так, комунальники відзначили, що будівництво насосної станції та поливально-зрошувальної системи на Русанівській набережній завершено. Сама станція має привабливий вигляд і схожа на просторий річковий причал, який вже привертає сюди людей, оскільки місце є привабливою локацією на воді.

Новий водопровід має протяжність понад 10 кілометрів. Без нього доглядати за парками практично неможливо. Як уточнили в "Київзеленбуді", тільки для поливу одного газону на набережній загальною площею 5,26 га здійснюється за допомогою 937 форсунок.

Крім водопроводу, облаштували також пункт заправки поливальних машин, які змивають бруд з доріг Березняків та Русанівки. Насосна станція, яку розташували під землею, забирає воду з Дніпра з потужністю 35 куб.м. на годину.

В даний час пусконалагоджувальні роботи тривають.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві створять спеціальну зону для лову риби. Парк з'явиться на вулиці Здолбунівській біля магазину "Сільпо". Кияни самі доглядають за територією, однак у неї немає господаря. Після того як ділянку зроблять парковою зоною, благоустроєм займатимуться комунальні підприємства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися