Зеленський розповів про звільнення Київщини від окупантів

ЗСУ вибили ворогів з десятків населених пунктів регіону

На Київщині Збройні Сили України звільнили від російських загарбників понад 30 населених пунктів. Про це під час відеозвернення заявив Президент України Володимир Зеленський, передають "Коментарі".

"Окупанти не припиняють спалювати своє багатство у війні проти України. Я впевнений, що, атакуючи нас, вони знищать усе, чого російське суспільство досягло за минулі 25 років, і повернуться туди, звідки почали колись підніматися, як то кажуть, у "лихі 90-ті". Тільки вже без свободи", — заявив Зеленський.

Президент України наголосив, що ціна війни проти України буде дуже болісною для Росії, та "вони це відчують навіть попри опіум для народу від телевізійних пропагандистів".

"Російські війська продовжили підлі обстріли наших мирних міст і наших громад — Львів, Київ та область, Житомирщина, Сумщина, Харків та область, Чернігівщина, міста Донбасу: Северодонецьк, Краматорськ, наш Маріуполь. Ракетні удари, авіабомби, "Гради". Настільки, наскільки можемо, збиваємо російські ракети, знищуємо їхні літаки, гелікоптери", — сказав Президент.

Обороною Києва керують досвідчені військові, через що російські окупанти зазнали значних втрат та були змушені відступити від столиці, зазначив Зеленський. Він нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського. "З початку повномасштабного російського вторгнення він керує обороною Києва. Завдяки його професійним та мужнім діям ворог поніс значні втрати, був відігнаний від столиці. За час оборони Києва вдалося звільнити понад 30 населених пунктів на Київщині, які були тимчасово окуповані ворогом", — прокоментував досягнення Сирського Президент України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні Сили України зруйнували плани ворога щодо швидкого захоплення Києва. На підступах до столиці ворог зупинений за 70 кілометрів. Смуга зовнішнього кільця оборони Києва унеможливлює ведення ворожого вогню, окрім ракет, по столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


пвапвап

19 березня 2022, 08:05

Врать не нужно :)

Вольдемар

19 березня 2022, 07:29

Зеленский деревенский дурачок! Как сказал великий английский поэт Бернс: Как жалок шут на троне короля, как глуп народ, который это все позволил !

вова

19 березня 2022, 06:28

наркоша и дурак

вова

19 березня 2022, 06:28

наркоман и дурак

Сергей

19 березня 2022, 06:20

Хотелось бы узнать, что вы там курите, придурки?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися