В Броварах та районі заборонили цивільним носити жовту стрічку

Розпорядження начальника Броварської районної військової адміністрації

Мешканці Броварів та Броварського району Київської області мають перебувати на вулиці без будь-яких розпізнавальних знаків. Відповідне розпорядження начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила оприлюднив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

З 19 березня цивільним громадянам у Броварах та Броварському районі не потрібно носити жовту стрічку на лівому передпліччі. Усі мешканці повинні перебувати на вулиці без будь-яких розпізнавальних знаків. Такі заходи спрямовані на виявлення диверсантів та боротьбу з диверсійними групами.

"Прошу серйозно поставитися до даного розпорядження та передати відповідну інформацію усім знайомим", — наголосив мер Броварів Ігор Сапожко.

В розпорядженні начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила також йдеться про те, що представники місцевих органів влади Броварського району Київської області мають посилити заходи безпеки цивільного населення та обмежити перебування людей у громадських місцях без нагальної потреби у будь-який час доби.

Командири та бійці територіальної оборони мають постійно носити синю стрічку на правому передпліччі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися