В Росії "злили" розташування кадирівців під Києвом та планують вбивство Путіна

Подробиці розповіли українські розвідники

Нещодавня інформація щодо розташування чеченських підрозділів на півночі Києва, яка надійшла до українських військових від російської сторони, може бути пов’язана з планами бізнесово-політичної еліти щодо усунення Путіна від влади. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України, передають "Коментарі".

За даними українських розвідників, російська еліта планує відсторонення Путіна від влади, щоб якомога скоріше відновити зруйновані через війну з Україною стосунки із Заходом. Розглядаються такі варіанти, як нещасний випадок, раптова хвороба, отруєння або в інший спосіб.

"Певна частина російської політичної еліти РФ розглядає в якості наступника Путіна – директора ФСБ Олександра Бортникова. Прикметно, що саме Бортников останнім часом потрапив у немилість з боку російського диктатора. Офіційна причина опали керівника ФСБ – фатальні прорахунки у війні проти Україні", — йдеться в повідомленні ГУР.

У відомстві зазначили, що саме Бортников відповідав за аналіз настроїв населення України та спроможність української армії перед військовим вторгненням РФ. У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України припускають, що нещодавній "злив" розташування чеченських підрозділів на півночі Києва пов'язаний саме з опозиційними процесами в Росії.

нформація надійшла саме від російської сторони. Імовірно, так керівництво ФСБ намагається послабити вплив Кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід нинішнього керівництва РФ", — підсумували в ГУР Міноборони України.

Нагадаємо, нещодавно на північному напрямку оборони Києва Збройні Сили України розбили колону російських військових та знищили ворожу техніку. Після бойових дій окупанти не забрали тіла своїх загиблих. Росіян довелося ховати в братських могилах, щоб не лякати розкиданими трупами місцевих мешканців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися