Відриває башню: під Києвом розбили колону російських окупантів (ВІДЕО)

Вороги втекли, не забравши тіла своїх загиблих

На північному напрямку оборони Києва українські військові знищили ворожу колону, після бойових дій окупанти не забрали тіла своїх загиблих. Про це йдеться у сюжеті Військового телебачення України, передають "Коментарі".

На північному напрямку оборони у Київській області забирати тіла загиблих росіян довелося українським рятувальникам. "Російські сім’ї, знайте: тільки сюди потрапите — у вас 99,9% бути на них схожими. Так що не треба сюди до нас лізти, не треба нікого "звільняти". Ми вільні люди. Все буде Україна", — прокоментував знищення ворожої армії військовослужбовець ЗСУ з позивним "Тренер".

Українські військові також показали знищену бойову техніку російських загарбників. "Оце в них так башню відриває, коли комплект починає детонувати. Це вони так розлітаються та розкладаються", — зазначив один з бійців ЗСУ щодо розбитої ворожої техніки.

Тіла російських військових складають у братські могили та засипають землею, щоб трупи не лякали цивільних людей. "Ми зробили людський вчинок — не полишили на розшматування шакалам, воронам. Виконали свій людський обов'язок", — зазначив місцевий мешканець.

У населеному пункті на дорогах залишилась знищена українськими бійцями ворожа техніка. Лише за останні три дні у цьому селі згоріли п’ять БМП, два танки та знищено двадцять окупантів. Через бойові дії у населеному пункті пошкоджені будинки місцевих мешканців.


За оперативною інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, на Київському напрямку ЗСУ знищили російський загін парашутно-десантного ударного полку. В живих залишився лише один поранений російський військовий. 

Нагадаємо, російські військові окопуються у передмісті Києва поблизу Гостомелю, а Кремль готується до затяжної війни проти України. Подробиці — в нашому матеріалі

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області й надалі запроваджуватимуть посилені комендантські години, під час дії яких виїхати з населених пунктів буде неможливо. 

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися