На Київщині посилять комендантські години

Виїзд та евакуація мешканців у цей період будуть заборонені

У Київській області й надалі запроваджуватимуть посилені комендантські години, під час дії яких виїхати з населених пунктів буде неможливо. Про це розповів мер Борисполя Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"По Борисполю, по Бориспільській ОТГ, по лівобережжю Київської області зараз буде ситуація з комендантськими годинами, з комендантськими днями навіть, як було. Будуть вводити на півтори доби, дві доби, потім буде перерва. Так і буде робитись", — анонсував Борисенко.

За його словами, місцева влада допомагає усім охочим виїхати з Борисполя, проте про це потрібно подбати завчасно. "Для того, щоб не створювати дискомфорт для себе, я прошу записуватись на чергу на виїзд, хто має таке бажання. Зробити це завчасно, продумати це, тому що під час комендантських годин рух колон буде заборонений. Тому, поки є така можливість, будь ласка, не зволікайте. Це стосується жінок, дітей, хворих людей, сиріт", — закликав Бориспільський міський голова.

Місцева влада та правоохоронці забезпечують безпечний виїзд мешканців з Борисполя, додав Борисенко. Зараз у Бориспільському районі Київської області та у Борисполі триває укріплення оборонних позицій та встановлення нових блокпостів. Через це побільшало ДТП. Водіїв просять бути максимально уважними та мінімізувати переміщення власними автомобілями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Міністерстві оборони України не виключають, що російські війська можуть здійснити спробу штурмувати Київ. Проте у відомстві запевнили, що Збройні Сили України надійно захищають столицю. Подробиці — в нашому матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися