У Борисполі посилюють оборону та облаштовують нові блокпости

Водіям треба бути уважними — у місті побільшало ДТП

У Бориспільському районі Київської області триває укріплення оборонних позицій та встановлення нових блокпостів. Про це розповів мер Борисполя Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Активно зараз ведуться ще більші розгортання силових підрозділів Збройних Сил. Укріплюються. З кожним днем вигадують щось нове, щось більш сильніше, все посилюється. Ще більше зміцнюється злагодженість і комунікація", — повідомив Борисенко.

За його словами, кожної ночі у Борисполі з’являються нові блокпости, тому водіям необхідно бути вкрай уважними, а краще — мінімізувати переміщення на власних автомобілях.

"Дуже багато додається та ще додадуться укріпспоруд по основним дорогам, по магістральним, по додатковим, по другорядним, тому будьте дуже уважні. Реально дорожніх знаків не вистачає, щоб поставити на кожну укріпспоруду, на кожний блок. Трапляються ДТП, навіть смертельні. Дуже прошу: спішити зараз нема куди й непотрібно, тому будьте уважні зараз на дорогах", — закликав мер Борисполя.

Борисенко також повідомив, що у Бориспільському районі Київської області Збройні Сили України знищили ще один гвинтокрил російських окупантів.

Напередодні мер Києва Віталій Кличко перевірив, як триває посилення оборонних позицій на околицях столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Міністерстві оборони України не виключають, що російські війська можуть здійснити спробу штурмувати Київ. Проте у відомстві запевнили, що Збройні Сили України надійно захищають столицю. Подробиці — в нашому матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися