Над Борисполем збили ще один ворожий гвинтокрил (ФОТО)

Це третій знищений гелікоптер окупантів за день

У Бориспільському районі Київської області Збройні Сили України знищили гвинтокрил російських окупантів. Про це повідомив мер Борисполя Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Сьогодні три літаки було збито. Один з них був над Борисполем, над Бориспільським районом. Це приємно. Ніколи не думав, що від такого можна радіти, але коли ворожий літак або ворожа техніка знищується, це нас наближує до перемоги", — прокоментував мер Борисполя.

Окрім того, у Бучанському районі Київської області українські військові підбили ворожий ударний гелікоптер КА 52. У Генеральному штабі Збройних Сил України оприлюднили світлини підбитого російського гвинтокрила Ми-24, проте не уточнили, де саме його було збито.

"Бойова робота протиповітряної оборони України. Дякуємо за фото групі воїнів, яка просто проходила поруч", — йдеться у дописі до фото.

Тим часом в Міністерстві оборони України не виключають, що російські війська можуть здійснити спробу штурмувати Київ, але запевняють, що Збройні Сили України надійно захищають столицю. Подробиці — в нашому матеріалі

Нагадаємо, рішення щодо контратак Збройних Сил України ворога на Київському напрямку, ухвалене військово-політичним керівництвом, дозволили значно посилити оборону Києва. На напрямку Ірпінь, Гостомель, Немєшаєво, де був проведений якісний і ефективний артилерійський удар, ЗСУ просунулися вперед. Зараз там тривають активні бойові дії. Це фактично зруйнувало плани ворога щодо атаки на місто Київ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області українські військові знищили командний пункт та пункт забезпечення російських окупантів. На Київському напрямку артилеристи ЗСУ влаштували справжнє пекло для ворожої армії.

Читайте також, що російські окупанти змінили тактику бойових дій під Києвом та мінують захоплені території по усій Київській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися