ЗСУ "підсмажили" командний пункт окупантів під Києвом (ФОТО, ВІДЕО)

Також українські захисники спалили ворожий пункт забезпечення

У Київській області українські військові знищили командний пункт та пункт забезпечення російських окупантів. Про це повідомив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, передають "Коментарі".

"На Київському напрямку наші артилеристи влаштували highway to hell командному пункту і пункту забезпечення 35-ої Армії Східного військового округу ЗС РФ", — прокоментував Залужний.

Головнокомандувач Збройних Сил України оприлюднив відео, як українські військові палять ворожу техніку та російських окупантів на Київському напрямку. Світлини та відео роботи української артилерії по окупантам також опублікувало Міністерство оборони України.

Нагадаємо, російські окупанти змінили тактику бойових дій під Києвом та мінують захоплені території по усій Київській області. Зокрема, в Ірпені в парках вороги закопують танки, а у захоплених населених пунктах ховають техніку поміж житлових будинків та утримують місцевих мешканців у заручниках.

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко закликав киян, які виїхали зі столиці, повернутися та боронити місто та країну. Кличко наголосив, що треба захищати не тільки місто, а й своє майбутнє, а не сидіти десь і співчувати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти зосередились на обороні своїх позицій під Києвом та зменшили кількість повітряних атак. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися