Кличко закликав киян, які виїхали, повернутися задля оборони Києва

Столиця — серце України і форпост європейськоі свободи і безпеки

Київ, який є символом і форпостом європейськоі свободи і безпеки, не здасться та буде оборонятися від вторгнення російських військ. Столиці потрібна допомога кожного киянина, наголосив мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"На коліна нас не поставлять! Сьогодні важливі зусилля кожного киянина. Хтось зі зброєю в руках — в теробороні. Хтось допомагає зводити укріплення в місті. Потрібно й готувати їжу нашим захисникам та соціально незахищеним киянам. Розвозити харчі. Багато іншої роботи", — зазначив Кличко.

У Києві багато роботи й під час воєнного стану, і столиці необхідна допомога кожного киянина, наголосив мер. За його даними, з Києва з початку військових дій виїхала половина населення — близько двох мільйонів киян. Стільки ж мешканців Києва не полишили свої домівки та залишаються у столиці.

"Кожен, хто любить Київ і хоче, щоб він вистояв, повинен допомагати як може!  Багато жінок та дітей виїхали в безпечні місця, це зрозуміло. І багато чоловіків, які відвозили свої сім‘ї, повернулися в місто. Я звертаюся до тих, хто цього ще не зробив! Чоловіки-кияни! Повертайтесь! Треба захищати наше місто і своє майбутнє! А не сидіти десь і співчувати! Українці показали світу свою мужність і готовність битися за свою землю. Тільки разом вистоїмо!  Слава Україні!" — заявив Кличко.

Нагадаємо, очільники урядів Польщі, Чехії та Словенії вирушили до Києва задля підтримки України у боротьбі проти вторгнення російських військ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з 15 березня заборонено пересуватися вулицями без спецперепусток. Комендантська година діятиме до 17 березня не тільки у столиці, а й в усіх населених пунктах Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Артур

16 березня 2022, 11:46

Доброго дня.В мене є грузовий бус.Хочу допомагати в Києві.Куди звернутися?

Артур

16 березня 2022, 11:44

Доброго дня.В мене є був.Хочу допомагати в Києві.Куди звернутися?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися