Російські війська окопуються під Києвом та готуються до затяжної війни

Ворожі фортифікації видно на супутникових знімках

Російські військові окопуються у передмісті Києва поблизу Гостомелю. Про це свідчать супутникові знімки, які оприлюднив телеканал CNN, передають "Коментарі".

Ворожі війська будують нові фортифікації, риють земляні берми навколо своєї військової техніки на північному заході від Києва. На супутникових знімках видно нові окопи навколо російської військової техніки поблизу населеного пункту Озери та захопленого аеропорту "Антонов". Окрім того, нові фортифікаційні споруди окупантів з’явилися у селах Здвижівка та Берестянка та далі на північному заході. В окопах берми встановлюють для міцності фортифікаційної споруди та для зберігання боєприпасів. В оборонному плані берми прискорюють будівництво укріплення.

За оперативною інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, через значні втрати російських окупантів існує ймовірність, що Кремль готується розпочати відкриту мобілізацію для продовження затяжної та виснажливої війни. Для виправдання цього Путін може піти на низку провокацій на території РФ із загибеллю мирного населення, як це було зроблено перед початком другої чеченської кампанії, зазначили в Генштабі ЗСУ.

У відомстві додали, що ворог продовжує нести суттєві втрати та має проблеми з логістичним забезпеченням підрозділів. Також серед російських окупантів побільшало дезертирів та відмов брати участь у війні проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області українські військові збили винищувач-бомбардувальник російських окупантів. Окрім того, у Бориспільському районі Збройні Сили України знищили ще один ворожий гвинтокрил.

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Карина

19 березня 2022, 16:57

То есть...нам пару лет страдать от этой войны?

Беньямин Натаньягу

19 березня 2022, 08:41

Все играете долбоебы? Давайте теперь в длинную

прохожий

19 березня 2022, 08:12

z - защеканцы.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися