На Київщині ЗСУ збили ворожий винищувач-бомбардувальник

Літак впав на тимчасово окупованій території регіону

У Бучанському районі Київської області українські військові підбили винищувач російських окупантів. Про це повідомив керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

"Закриваємо небо над Київщиною своїми силами! Близько 8:15, в Бучанському районі, підрозділами ППО Сухопутних військ України збито ворожий винищувач-бомбардувальний СУ-34! Літак збито з використанням ПЗРК "Стінгер", — повідомив Павлюк.

Керівник Київської обласної військової адміністрації додав, що катапультування ворожого екіпажу не помічено, а збитий літак впав на тимчасово окупованій території регіону. "Перемога буде за нами. Слава Україні!" — додав Павлюк.

Нагадаємо, 17 березня у Бориспільському районі Київської області Збройні Сили України знищили ще один гвинтокрил російських окупантів. Це був третій літак, який за минулу добу знищили ЗСУ в регіоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Міністерстві оборони України не виключають, що російські війська можуть здійснити спробу штурмувати Київ. Проте у відомстві запевнили, що Збройні Сили України надійно захищають столицю. Подробиці — в нашому матеріалі

Джерело: https://t.me/kyivoda/2370


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися